Be Confident. Know That You Are Beautiful.

Online advantages

Best sellers

  • Royal Expert Advance Formula Brightening Cream
    Regular price
    RM170.00 MYR
    Sale price
    RM135.00 MYR
  • Royal Expert® Smooth & Clear Skin Lightening Cream
    Regular price
    RM150.00 MYR
    Sale price
    RM125.00 MYR
  • Royal Expert Facial Cleanser
    Regular price
    RM20.00 MYR
    Sale price
    RM18.00 MYR

Complete Beauty Regime

A complete set to beautiful, confident you.

Buy now

Basic Set Oily / Acne

Oily skin no more with this set. Acne will be gone in no time too!

Buy now

Basic Set Derma

Making you feel like nothing on your skin, but better.

Buy now

Shape Up Set

Tuck those muffin top in with this set. Highly recommended.

Buy now

Body Care Set

Nourish yourself with this body care set that protects you all day long.

Buy now

Kids' Set

Something for our cutie pie too. Shield them from harmful sun & always be at ease.

Buy now

Men Basic Set

Men too must take take of their appearance - take this set to kick-start your regime. 

Buy now

Men Complete Set

Top-to-toe set curated for men of this century. Keep it up!

Buy now

Oh Sis Mia!

Rahsiaku Rahsiamu jua.

  • Keliru muka rasa pedih ke panas. Salah pakai produk ke?

    Kebanyakkan orang confuse dengan tindak balas camphor iaitu rasa berangin atau tingling warmth buat perasaan "something is not right with this product" membuak buak. Anda mungkin tak tahu yang..
  • Putih serta-merta? Nak!

    Kalau dah nama manusia ni, lelaki ke, perempuan ke, semua orang nak produk yang cepat berkesan. Tapi tau tak, produk macam ni apa bahan utama dia? Kita sebagai pengguna ni kena ambil tahu bahan-bahan ni. Kalau ada produk yang selamat dan menjanjikan putih dalam sehari, Sis Mia nak try juga!
  • Krim kilo bersepah dipasaran?

    Kulit terlebih menggelupas, jeragat yang makin over dan/atau jerawat tumbuh bagai cendawan lepas hujan. Semua ni antara kesan kalau ada yang ambil produk kecantikkan tiruan atau nama glamor dia ‘krim timbang kilo’. Eee.. Tak takut ke? Badan kita ni nak pakai lama tau.’ Apa paraben & merkuri yang semua duk sebut-sebut tu?
Spin to win Spinner icon