Be Confident. Know That You Are Beautiful.

Online advantages

Best sellers

  • Royal Expert® Smooth & Clear Skin Lightening Cream
    Regular price
    RM125.00 MYR
    Sale price
    RM100.00 MYR
  • Royal Expert Advance Formula Brightening Cream
    Regular price
    RM135.00 MYR
    Sale price
    RM100.00 MYR
  • Royal Expert Facial Cleanser
    Regular price
    RM20.00 MYR
    Sale price
    RM18.00 MYR

Oh Sis Mia!

Rahsiaku Rahsiamu jua.

  • Keliru muka rasa pedih ke panas. Salah pakai produk ke?

    Kebanyakkan orang confuse dengan tindak balas camphor iaitu rasa berangin atau tingling warmth buat perasaan "something is not right with this product" membuak buak. Anda mungkin tak tahu yang..
  • Putih serta-merta? Nak!

    Kalau dah nama manusia ni, lelaki ke, perempuan ke, semua orang nak produk yang cepat berkesan. Tapi tau tak, produk macam ni apa bahan utama dia? Kita sebagai pengguna ni kena ambil tahu bahan-bahan ni. Kalau ada produk yang selamat dan menjanjikan putih dalam sehari, Sis Mia nak try juga!
  • Krim kilo bersepah dipasaran?

    Kulit terlebih menggelupas, jeragat yang makin over dan/atau jerawat tumbuh bagai cendawan lepas hujan. Semua ni antara kesan kalau ada yang ambil produk kecantikkan tiruan atau nama glamor dia ‘krim timbang kilo’. Eee.. Tak takut ke? Badan kita ni nak pakai lama tau.’ Apa paraben & merkuri yang semua duk sebut-sebut tu?
Spin to win Spinner icon