Be Confident. Know That You Are Beautiful.

Online advantages

Best sellers

  • Royal Expert Advanced Formula Brightening Cream
    Regular price
    RM170.00 MYR
    Sale price
    RM135.00 MYR
  • Royal Expert® Smooth & Clear Skin Lightening Cream
    Regular price
    RM150.00 MYR
    Sale price
    RM125.00 MYR
  • Royal Expert Facial Cleanser
    Regular price
    RM20.00 MYR
    Sale price
    RM18.00 MYR

Oily Skin Set

To help control oily skin, we recommend the following.

Dry Skin Set

To help heal dry skin and prevent its return, we recommend the following.

Body Care Set

In keeping your skin look younger, healthier, and radiant from head-to-toe, we recommend the following.

Oh Sis Mia!

Rahsiaku Rahsiamu jua.

  • Putih serta-merta? Nak!

    Kalau dah nama manusia ni, lelaki ke, perempuan ke, semua orang nak produk yang cepat berkesan. Tapi tau tak, produk macam ni apa bahan utama dia? Kita sebagai pengguna ni kena ambil tahu bahan-bahan ni. Kalau ada produk yang selamat dan menjanjikan putih dalam sehari, Sis Mia nak try juga!
  • Krim kilo bersepah dipasaran?

    Kulit terlebih menggelupas, jeragat yang makin over dan/atau jerawat tumbuh bagai cendawan lepas hujan. Semua ni antara kesan kalau ada yang ambil produk kecantikkan tiruan atau nama glamor dia ‘krim timbang kilo’. Eee.. Tak takut ke? Badan kita ni nak pakai lama tau.’ Apa paraben & merkuri yang semua duk sebut-sebut tu?
  • Bukan senang nak cantik

    Bukan senang nak senang, lagi lagi nak cantik ni. Dah macam-macam produk yang ada kat pasaran, tengok iklan before & after je dah rasa nak beli laju-laju. Itu belum tengok flawless random girls lagi, rasa nak tanya je rahsia kecantikan dia. Macam ni lah, sebelum nak cantik je, kenalah kenali kulit kita dulu, baru boleh beli produk yang sesuai lepas tu, boleh la jadi cantik. Ye tak?